Woensdagmiddag Jeugd

 Tennis instuif woensdagmiddag

balvaardigheid en een beetje tennis voor de allerjongste jeugd

Vanaf 10 mei wordt er weer elke woensdagmiddag een jeugdinstuif georganiseerd op SLV. Van 15.00-16.00 uur zijn alle kinderen vanaf 3 à 4 jaar welkom op onze tennisvereniging om op een speelse manier balvaardigheid en de grondbeginselen van het tennis op te doen. Dit jaar wordt de instuif geleid door Kevin Geus. Kevin doet deze zomer eindexamen aan de Haagse School voor lichamelijke opvoeding en heeft zich tijdens zijn studie veel beziggehouden met motorische ontwikkeling van kinderen.

Alle kinderen zijn welkom. Aan niet-leden wordt een bijdrage van 2 euro gevraagd, dit is inclusief limonade en een koekje in de pauze.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook in 2017  zal er op de woensdagmiddagen van 15:00 tot 16:00 uur een instuif zijn bij SLV.
Doelgroep: 4,5 en 6-jarige kinderen die het leuk vinden om op speelse wijze kennis te maken met tennis. Onder leiding van enthousiaste tennisspelers wordt er, afhankelijk van het aantal kinderen, in maximaal twee groepen gewerkt aan balvaardigheid. Natuurlijk wordt er ook getennist, maar balgooien, opvangen en in balans houden, komen ook aanbod. Veruit het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier!
Tevoren inschrijven is niet nodig. Mits het regent, gaat de instuif op alle woensdagen gewoon door, met uitzondering van de schoolvakanties. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen altijd mee. Voor kinderen die zelf niet over een tennisracket beschikken, heeft S.L.V. een aantal leenrackets ter beschikking. De tennisvereniging is open vanaf 14:45 uur, zodat er stipt om 15:00 gestart kan worden.
Iedereen is welkom. Onder het genot van drankje kunnen (groot)ouders vanaf het terras of clubhuis, de kinderen volgen.
Er zijn twee manieren om mee toe doen aan de instuif op woensdagmiddag: via het minilidmaatschap of door per keer te betalen.

Mocht u nog meer willen weten, aarzel dan niet om even langs te komen, of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.