Jeugdcompetitie

artículos GENÉRICO (i). - Marca: VIDALISTA - Tadalafilo 20 mg. - Efecto en: 20/40 min. - Duración: hasta 36 h. - Caja de: 10 pastillas. - Entrega en 24/48 h. - Envío contrareembolso. - OFERTA 2X1

Tennis is natuurlijk al een super leuke sport, maar wordt nog veel leuker door met je teammaatjes wedstrijden te spelen, elkaar aan te moedigen maar vooral ook veel plezier en lol samen te maken. Er wordt zowel voorjaarscompetitie gespeel, jaarlijks in april-mei, als herfstcompetitie jaarlijks in september-oktober.

Tenniskids en Junioren

De Tenniskids competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. De competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt.

De Junioren competitie is voor jeugd tussen de 11 en 17 jaar en daarbinnen opgedeeld in junioren 11 t/m 14 jaar en junioren 13 t/m 17 jaar. Een team wordt ingedeeld in een poule met meestal 8 andere teams en wordt ingedeeld naar niveau en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. 

 Meer informatie over spelregels, speeldata en meer is te lezen op: www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd

Inschrijven voor de competitie

Competitiespelen is de manier om je tennisvaardigheden te ontwikkelen, en bovendien gezellig en leuk. SLV heeft teams op alle KNLTB-niveaus, zowel Tenniskids – niveau rood, oranje, groen - als Jeugd – niveau geel.

Als je training volgt én lid bent bij SLV (dat is niet automatisch als je traint, je krijgt hierover bericht vanuit het secretariaat) kun je je aanmelden voor de competitie. 

Wil je competitie spelen en volg je geen training, stuur dan gerust een bericht aan de jeugdcoördinatoren!

Als je competitie wilt spelen moet je lid zijn van SLV en wordt je automatisch ingeschreven bij de KNLTB.

Competitiekleding

SLV verzorgt regelmatig nieuwe competitietenues voor  junioren. Als je competitie speelt kun je via de jeugd coördinatoren nagaan of er nog tenues over zijn. 

Jeugdcoördinatoren

De jeugdcoördinatoren zijn het aanspreekpunt voor alles rondom de jeugdcompetitie binnen SLV. Wout Smits en Willeke Smit, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.