Jeugdcompetitie

Tennis is natuurlijk al een super leuke sport, maar wordt nog veel leuker door met je teammaatjes wedstrijden te spelen, elkaar aan te moedigen maar vooral ook veel plezier en lol samen te maken. Er wordt zowel voorjaarscompetitie gespeel, jaarlijks in april-mei, als herfstcompetitie jaarlijks in september-oktober.

Tenniskids en Junioren

De tenniskids competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. De competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt.

De Junioren competitie is voor jeugd tussen de 11 en 17 jaar en daarbinnen opgedeeld in junioren 11 t/m 14 jaar en junioren 13 t/m 17 jaar. Een team wordt ingedeeld in een poule met meestal 8 andere teams en wordt ingedeeld naar niveau en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. 

 Meer informatie over spelregels, speeldata en meer is te lezen op: www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd

 Inschrijven voor de competitie

Competitiespelen is de manier om je tennisvaardigheden te ontwikkelen, en bovendien gezellig en leuk. SLV heeft teams op alle KNLTB-niveaus, zowel Tenniskids – niveau rood, oranje, groen - als Jeugd – niveau geel.

Als je training volgt bij SLV kun je je aanmelden bij de competitie via de trainer Rolf Kanneworff van Sports Team Tennis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-28927157.
Wil je competitie spelen en volg je geen training, stuur dan een bericht naar de jeugdcoördinatoren.

Als je competitie wilt spelen moet je lid zijn van SLV, en wordt je automatisch ingeschreven bij de KNLTB.

Competitiekleding

SLV heeft een tenue voor kinderen: een wit shirt en een zwarte korte broek of rokje, beide met het logo van SLV. Als je competitie speelt kun je via de jeugd coördinatoren voor een vriendelijk bedrag een tenue kopen.

Jeugdcoordinatoren

De jeugdcoordinatoren zijn het aanspreekpunt voor alles rondom de jeugdcompetitie binnen SLV. Wout Smits en Willeke Smit, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..