Jeugdlessen 2021

 

Beste (jeugd)leden,

Er kan vanaf nu ingeschreven worden voor de zomertrainingen. De lessen starten maandag 29 maart.

In verband met een te kort aan trainers op dit moment moeten wij helaas vermelden dat het niet mogelijk is om op vrijdag trainingen aan te bieden.

Mocht er geen andere dag mogelijk zijn zal er naar een oplossing gezocht worden.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de trainers besluiten om af te wijken van de genoemde groepsgrootte. De betreffende groepen zullen hierover vooraf geïnformeerd worden.

Het inschrijven gaat uitsluitend via het inschrijfformulier. Mocht u vragen hierover hebben dan kunt u dat bij het kopje opmerkingen aan uw inschrijving toevoegen.

Voor jeugdleden worden er verschillende soorten trainingen aangeboden. Alle cursussen in groepsverband duren 17 weken. Met privélessen is het mogelijk een afwijkend aantal lessen af te nemen.

Tenniskids

Kinderen onder de 12 jaar vallen onder het Tenniskids programma die Sports Team Tennis tijdens de trainingen toepast.

Wij zullen bij het indelen controleren of uw kind voor de juiste kleur is ingeschreven. Als wij uw kind in een andere kleur willen hebben dan de huidige kleur zullen wij dit vooraf met u bespreken.

Geel tennis

Ook voor de oudere jeugd is er weer voldoende lesaanbod. We bieden de mogelijkheid om in groepen van 6 kinderen te trainen. Voor degene die extra willen trainen bieden we ook de mogelijkheid om anderhalf lesuur te trainen. Mocht de situatie zich voor doen dat we de groepsgrootte moeten aanpassen zullen we dit in onderling overleg doen. We streven ernaar dat alle kinderen met leeftijdsgenoten zullen trainen. Het speelniveau zal wel leidend blijven.

Opgeven

Als u zich wilt opgeven voor tennisles kunt u via het inschrijfformulier uw kind inschrijven.

Mocht u nog vragen hebben over het lesaanbod kunt u altijd contact opnemen met Rolf Kanneworff via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-28927157

We wensen u alvast een sportief seizoen.

Met sportieve groet,

Trainersteam Sports Team Tennis