Woensdagmiddag Jeugd

Woensdag 11 april gaat de instuif weer van start op SLV. Alle kinderen vanaf 3 à 4 jaar zijn welkom om onder leiding van onze tennisleraar René Uijtdewilligen op een speelse manier kennis te maken met de tennissport. Dit jaar zal de instuif verdeeld worden in 2 groepen: van 14.00 tot 15.00 uur voor 4- tot 6-jarigen en van 16.00 tot 17.00 uur zijn de kinderen vanaf 6 jaar welkom. In het eerste uur ligt de nadruk op bewegen, balvaardigheid en heel veel leuke spelletjes en plezier. In het tweede uur staat ook plezier voorop maar kan er meer specifiek aandacht gaan naar het tennissen.

Iedereen is welkom, tevoren inschrijven is niet nodig. Mits het regent of het veel te warm is, gaat de instuif op alle woensdagen gewoon door met uitzondering van de schoolvakanties. Vriendjes en vriendinnetjes zijn altijd welkom. Voor kinderen die niet over een racket beschikken, heeft de vereniging leenrackets beschikbaar.

 Aan niet-leden wordt een bijdrage van 2 euro gevraagd, dit is inclusief limonade en een koekje in de pauze.

Mocht u nog meer willen weten, aarzel dan niet om even langs te komen, of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.