COVID

De situatie na half oktober:

Zowel de senioren- als de juniorencompetitie is per direct beëindigd. Door regen uitgestelde wedstrijden worden niet meer ingehaald.

Er mag buiten wedstrijdverband getennist blijven worden, ook in dubbels. Géén publiek. De gebruikelijke en bekende voorzorgmaatregelen moeten natuurlijk in acht worden genomen. EN BLIJF ALSTUBLIEFT RESERVEREN VIA DE SITE!!!!!

Het terras, het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten. Alléén de toiletten zijn open .Graag zo snel als mogelijk na de partij het park verlaten.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terras en bar weer open na 1 juli.

Beste S.L.Vers,

Goed nieuws!, het terras, het bargedeelte en de kleedkamers  van het clubhuis zijn vanaf 1 juli weer open.
De basis COVIDrichtlijnen blijven natuurlijk van kracht: Bij ziekte of verkoudheid graag thuisblijven en bent u ouder dan 18 jaar – voor en na het sporten graag anderhalve meter afstand tot een ander bewaren.

Wij hebben  naar aanleiding van de richtlijnen van NOC* NSF, KNLTB en Horeca Nederland de volgende maatregelen getroffen en richtlijnen opgesteld:

-    Het bargedeelte van het clubhuis is alléén open als er bardienst is: maandag tm donderdag van 17.30 tot sluiten en in de weekenddagen van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere tijden is de keuken en dus de bar op slot.
-    Er is ter bescherming van de mensen achter de bar een plexiglas scherm opgehangen.
-    Het reserveren van een tennisbaan blijft verplicht. Er wordt automatisch een tafel en 4 zitplaatsen gereserveerd, Baannummer = tafelnummer tot 1 uur na afloop van de partij.
-    Er is een één richting verkeer looproute naar en van de bar. De looproute start bij de dubbele terrasdeuren
-    Graag één persoon per tafel naar de bar voor een bestelling.
-    Er staat een tafel en een krat, binnen, links van de terrasdeur, waarop iedereen zijn of haar eigen gebruikte spullen weg kan zetten.
-    Als het toilet bezet is of het halletje vol: Buiten op afstand wachten!

Wij gaan er vanuit dat een ieder zich aan deze richtlijnen houdt. Wij vertrouwen er op dat het gezondheidsrisico op deze manier tot een minimum beperkt wordt en een ieder veilig kan tennissen en veilig gebruik kan maken van het clubhuis en het terras.

Verder dient nog vermeld te worden dat alle jeugdleden, ongeacht leeftijd vanaf nu zonder begeleiding de baan op mogen.

Met vriendelijke groet,

    Jacqueline, Mirande, Rob, Marco, José en Guus.